page.php

Treenit käyntiin

Starttipaketilla

Aloita heti

Asiakkaaksi

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio on olemassa asiakkaitaan varten. Sydämen asianamme on tuottaa laadukkaita hyvinvointi- ja liikuntapalveluita. Me haluamme, että asiakkaamme inspiroituvat, innostuvat ja nauttivat liikunnasta kanssamme!

Haluamme tehdä aloituksesi meillä helpoksi. Voit tilata Starttipaketin tai haluamasi kortin suoraan kotisivuiltamme. Toivotamme sinut myös lämpimästi tervetulleeksi vierailemaan keskukseemme, tutustumaan meihin ja tiloihimme sekä keskustelemaan mieltä askarruttavista kysymyksistä. Olemme täällä sinua varten!

Treenit sujuvasti käyntiin starttipaketilla

Tarjoamme kaikille uusille asiakkaillemme mahdollisuuden Starttipaketiin (1 kk) hintaan 25€. Kokeilujakson aikana pääset testaamaan kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluitamme rajattomasti. Saat käytöösi ovikortin, jolla pääset harjoittelemaan päivittäin klo 04.30.00-23.00.

Aloita Starttipaketti heti

Hanki haluamasi kortti suoraan kotisivujemme tilauslomakkeella

Voit myös hankkia haluamasi kuntosali-, jäsen- tai 10 kerran kortin suoraan kotisivujemme tilauslomakkeella. Ovikortin saat noudettua käyntisi yhteydessä asiakaspalvelustamme. Mikäli sinulla on ennestään Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysion ovikortti ja sen tiedot ovat ajan tasasalla asiakastiedoissasi, latautuu ostosi ko. kortille automaattisesti.

Siirry tästä tilaamaan haluamasi kortti

 

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja ryhmäliikuntatilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla