page.php

Treenit käyntiin

Starttipaketilla

Aloita heti

Asiakkaaksi

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio on olemassa asiakkaitaan varten. Sydämen asianamme on tuottaa laadukkaita hyvinvointi- ja liikuntapalveluita. Me haluamme, että asiakkaamme inspiroituvat, innostuvat ja nauttivat liikunnasta kanssamme!

Haluamme tehdä aloituksesi meillä helpoksi. Voit tilata Starttipaketin tai haluamasi kortin suoraan kotisivuiltamme. Toivotamme sinut myös lämpimästi tervetulleeksi vierailemaan keskukseemme, tutustumaan meihin ja tiloihimme sekä keskustelemaan mieltäsi askarruttavista kysymyksistä. Olemme täällä sinua varten!

Treenit sujuvasti käyntiin starttipaketilla

Tarjoamme kaikille uusille asiakkaillemme mahdollisuuden Starttipaketiin (1 kk) hintaan 25€. Kokeilujakson aikana pääset testaamaan kuntosalipalveluitamme rajattomasti. Saat käyttöösi ovikortin, jolla pääset harjoittelemaan 24/7

Aloita Starttipaketti heti

Hanki haluamasi kortti suoraan kotisivujemme tilauslomakkeella

Voit myös hankkia haluamasi kuntosali- tai 10 kerran kortin suoraan kotisivujemme tilauslomakkeella. Ovikortin saat noudettua käyntisi yhteydessä asiakaspalvelustamme. Mikäli sinulla on ennestään Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysion ovikortti ja sen tiedot ovat ajan tasasalla asiakastiedoissasi, latautuu ostosi ko. kortille automaattisesti.

Siirry tästä tilaamaan haluamasi kortti

 

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla