single.php

Vitosen Viikko 21.10.-27.10.2019 ja Late Night (horror) BodyPump

Syksy alkaa olla jo pitkällä! Ulkona on pimeää, koleaa ja märkää. Onneksi meillä sisällä on mitä mainioin sää harrastaa! Järjestämme sen kunniaksi hyvää palautetta saaneen Vitosen Viikon uudestaan.

Vitosen Viikolla kaikki Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysion ryhmäliikunta-aikatulun mukaisten tuntien sekä kuntosalin pääsymaksu on 5€/kpl. Nyt kannattaa siis kokeilla useampaa eri lajia ja löytää uusi harrastus! Miltä kuulostaisi vaikkapa pilates, Les Mills BodyPump, Les Mills BodyCombat tai vaikkapa ilmajooga? Tuumasta toimeen ja kokeilemaan!

Vitosen Viikolla tapahtuu myös jotain ennennäkemätöntä: Late Night BodyPump perjantaina 25.10. klo 22.00. Tällöin otamme etkot seuraavan viikon halloweeniin ja taiomme jumppasalin kauhujen treenipaikaksi. Uskallatko tulla mukaan? Teemanmukainen pukeutuminen ei ole pakollista, mutta erittäin suotavaa! 😉

Tunteja voi selailla ja tutkia varausjärjestelmässämme. Suosittelemme tuntien ennakkovarausta toimisto@aaneseudunkuntokeskus.fi.

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla