single.php

Avoimet ovet lauantaina 29.10.2016 klo 11-15

avoimet-ovet-600x450

Tervetuloa Ääneseudun Kuntokeskuksen avoimille oville ja Ääneseudun Fysion 3-vuotissynttäreille lauantaina 29.10. klo 11-15!

Tarjonnasta löytyy esimerkiksi  halloween-teemaisia ryhmäliikuntatunteja, kuntosali, lasten temppurata, tuote-esittelyjä sekä päiväkohtaisia sopimustarjouksia. Laita päivä kalenteriin ja tule paikalle!

Avoimien ovien aikana kaikki voivat vapaasti osallistua ryhmäliikuntatunneillemme sekä treenata kuntosalillamme. Avoimien ovien ryhmäliikuntatunneille ei oteta ennakkoilmoittautumisia, vaan paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Parhaimmat halloween-asut ryhmäliikuntatunneilla palkitaan! ;)

Päivän ohjelma:

Les Mills BodyAttack 11.00-11.45

Les Mills BodyPump 11.55-12.40

Les Mills Sh`Bam 12.50-13.35

Les Mills BodyBalance 13.40-14.25

Les Mills Grit Strength 14.30-15.00

Päiväkohtaiset sopimustarjoukset:

Tarjoushintaiset 12 kk sopimukset – poimi itsellesi paremmin toimiva tarjous (voit hyödyntää vain toisen tarjouksista):

  • Avoimien ovien aikana tehtyihin uusien asiakkaiden 12 kuukauden sopimuksiin maksutonta treeniaikaa kaupan päälle vuoden 2016 loppuun saakka 

TAI

  • Kun teette treenikaverisi kanssa molemmat 12 kuukauden sopimukset, treenaatte kumpikin ensimmäisen puoliskon eli kuusi (6) kuukautta -50% alennuksella. Ehtona on, että vähintään toinen treenaajista on uusi asiakas.

Ääneseudun Fysion 3-vuotissynttärit:

Ääneseudun Fysio Oy juhlii 3-vuotissynttäreitään myös lauantaina 29.10. klo 11-15 kahvitarjoilun merkeissä.  Luvassa jalkojen pika-analyysejä ja kenkävinkkejä, kiropraktisia kartoituksia sekä fysioterapeuttista ryhmäliikuntaa. Paikalla ovat fysioterapeutit Minna Laaksonen ja Katja Mustonen sekä kiropraktikko Tuomo Pieti.

Tervetuloa tutustumaan Ääneseudun Fysion palveluihin sekä huolehtimaan terveydestäsi kokonaisvaltaisesti!

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla