single.php

Biancaneve – Upeat urheilu- ja vapaa-ajan vaatteet

Asiakkaamme ovatkin ehkä huomanneet vastaanottoaulassamme vaaterekit täynnä upeita treenivaatteita. Olemme ylpeitä saadessamme toimia Biancaneven edustusmyyjinä!

Biancaneve-vaatteen jokainen sauma, muoto ja leikkaus on tarkoin harkittu, ottaen huomioon urheilun ja muodin asettamat vaatimukset. Materiaaleissa ja tuotannossa huomioidaan luonto ja ekologisuus. Käytössä on kierrätysmateriaaleja ja kimaltelevat Swarovski-kristallit ovat lyijyvapaita. Silkkisen pehmeät ja nukkaantumattomat neulokset tuntuvat kevyeltä päällä sekä kestävät toistuvaa pesua menettämättä ominaisuuksiaan. Korkean laadun ja eettisen tuotannon varmistamiseksi Biancaneven vaatteet valmistetaan Suomessa ja Liettuassa.

Tervetuloa tutustumaan mallistoon! Voit tulla käymään vastaanottomme aukioloaikoina, sopia itsellesi henkilökohtaisen sovitusajan tai järjestää ystävillesi oman loungen.

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla