single.php

Kaikille avoimet kuntosalivalmennukset ja hyvinvointiluennot

 

Nyt päivitetään treeniohjelmaa, parannetaan tekniikkaa ja nautitaan kuntosaliharjoittelusta!

Lisäsimme palveluihimme kaikille asiakkaillemme avoimet kuntosalivalmennukset! Nyt sinulla on oiva tilaisuus tulla vapaasti kysymään valmentajaltamme treenivinkkejä, apua jonkin yksittäisen liikkeenteen tekniikkaan tai ihan vain vaihtamaan ajatuksia. Samalla pääset tutustumaan ammattitaitoiseen ja aurinkoiseen valmentajaamme Sannaan!

Huhtikuun avoimet kuntosalivalmennukset:

  • ti 11.4. klo 17.30-18.30
  • ti 18.4. klo 17.30-18.30
  • ti 25.4. klo 19.15-20

 

Kiinnostaako sinua kuulla, mitä kaikkea Ääneseudun Kuntokeskus voi tarjota sinulle liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen? 

Mitkä ryhmäliikuntatunnit tukevat juuri sinun harjoitteluasi? Miten harjoittelun ja palautumisen rytmi kannattaa rakentaa? Ehkä vasta aloittelet uutta liikunnallista elämäntapaasi ja kaipaat tukea, tsemppiä ja varmuutta?

Kuntokeskuksen seuraava Hyvinvointiluento ke 19.4. klo 17.30.

Luennon pitää valmentajamme Sanna. Puethan päälle jo valmiiksi treenikamppeet. Sanna on valmistellut sinulle treeniohjelman, jota pääset kokeilemaan ihan käytännössä luennon jälkeen!

Tervetuloa!

 

 

 

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla