single.php

Kevättalven 2019 ryhmät

Tammikuu tuo mukanaan uudet mahdollisuudet harrastaa ja liikkua kivalla tavalla, koko perheenkin voimin! Suurin osa kausiryhmistämme alkaa viikolla 2 ja mukaan mahtuu uusia liikkujia. Tervetuloa!

  • Temppukerhot 7-9- ja 10-14 -vuotiaille lauantaisin klo 10-11 ja 11.15-12.15. alkaen 12.1. Hinta 75€/9 vkon kausi
  • Vauvajumppa torstaisin klo 10-10.45. alkaen 10.1. Hinta 65€/8 vkon kausi
  • Perhejumppa perjantaisin klo 17-18. 11.1. alkaen. Hinta 65€/8 vkon kausi
  • Brasilialainen Jiu-Jitsu tiistaisin ja perjantaisin klo 17-18.30. 8.1. alkaen. Hinta 95€/8 vkon kausi
  • Streetdance aikuisille ja nuorille keskiviikkoisin klo 16-17. 7.2. alkaen. Hinta 65€/8 vkon kausi

 

Temppukerho 7-9 -vuotiaille ja 10-14 -vuotiaille. Huippusuositussa kerhossa koululaiset harjoittelevat kehonpainoharjoittelun, voimistelun ja ilmajoogan perustaitoja hyödyntäen mahtavia puitteita sekä huipputaitavaa ohjaajaa. Tervetuloa temppukerhoon!

Vauvajumppa on tarkoitettu 3 kk – 1-vuotiaille vauvoille sekä heidän äideilleen. Kerhossa liikumme huomioiden äidin palautumisen raskaudesta ja synnytyksestä. Kehitämme kuntoa pitäen vauvat hellästi liikkeessä mukana. Tärkeää jumpassa on rento ja salliva ilmapiiri. Mukaan saavat tulla myös vauvan vanhemmat sisarukset.

Perhejumpassa lapset ja vanhemmat pääsevät liikkumaan yhdessä! Tunnilla aikuiset pääsevät treenaamaan oman tasonsa mukaisesti, lapset saavat olla liikkeissä mukana ja taas toisaalta välillä temmeltää vapaasti. Tämä tunti toteutetaan rennolla otteella liikunnasta yhdessä riemuiten. Mukana saavat olla molemmat vanhemmat yhdessä tai erikseen ja perheen kaikki lapset.

Brasilialainen jiu jutsu on pähkinänkuoressa maailmanlaajuisesti tunnettu kamppailu- ja itsepuolustuslaji, jonka tehokkuus piilee erilaisissa maataistelutekniikoissa. Laji sopii kaikille ja ominaista sille on nopeat ja konkreettiset tulokset. Ohjaajana brassi jiu jutsussa on kansainvälisesti tunnettu kamppailuguru, kolmen lapsen isä Janne Maunonen. Jannella on lajista musta vyö sekä hän on SBJJL:n ensimmäisen tason jiujitsuvalmentaja. Kevään peruskurssi kestää 8 viikkoa, 1,5h kestoiset harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa.

Streetdance sekoittaa katutanssin ja hiphopin eri tyylejä, tunneilla harjoitellaan lajin tekniikoita ja koreografioita ihanan Sinin ohjauksessa. Kurssille ovat tervetulleita kaikki nuoret ja aikuiset, tässä on oiva yhteinen harrastus vaikkapa äidille ja tyttärelle!

 

Ilmoittaudu ryhmiin toimisto@aaneseudunkuntokeskus.fi

 

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla