single.php

Kuntokeskuksen Black Friday

Black Friday tuo mukanaan Kuntokeskukselle huikeat tarjoukset, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Tarjoamme uusille 12 kuukauden jäsensopimuksille ensimmäiset puoli vuotta puoleen hintaan. Voit valita sopimuksen sisällöksi joko kuntosalitreenit tai yhdistelmäkortin, millä pääset harjoittelemaan myös ryhmäliikuntatunneilla. Oletko jo Kuntokeskuksen jäsen? Tuo meille uudeksi jäseneksi kaverisi, tuttusi, perheenjäsenesi tai vaikka naapurisi, ja saat hyödyntää itse myös puolen vuoden tarjouksen. Ja samalla saat hyvää treeniseuraa!

Muita mahtavia tarjouksia vain jäsenillemme löydät Kuntokeskukselta ilmoitustaululta, tule paikan päälle kurkkaamaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Black Fridayn mahtavat tarjoukset ulottuvat myös huipputuotteisiimme Biancaneveen ja Firstbeatiin!

Biancaneven valitut tuotteet on alennettu jopa -50% perjantai-sunnuntai välillä (23.11.-25.11.2018).  Kurkkaa mallisto osoitteesta https://www.biancaneve.fi/. Malliston tuotteet ovat meillä Kuntokeskuksella näkyvillä ja sovitettavissa, tervetuloa ihastumaan! Tilatessasi Biancaneven laadukkaita treenivaatteita kauttamme, saat perjantai-sunnuntai välillä (23.11.-25.11.2018) toimituskulut maksutta. Voit olla suoraan yhteydessä Biancaneve-asioissa Sannaan: sanna@aaneseudunkuntokeskus.fi tai 040 544 5733.

Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä. Kuntokeskuksen kautta tehtävissä Firstbeat Hyvinvointianalyyseissä omat koulutetut hyvinvointiasiantuntijat opastavat sinulle mittauksen käytännön toteutuksen ja antavat sinulle mittauksen jälkeen kattavan henkilökohtaisen palautteen monipuolisen hyvinvointisi lisäämiseksi. Black Friday -tarjouksena Firstbeat-analyysit -20%.

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla