single.php

Kuulumisia kuntokeskukselta

Syksy on käynnistynyt koronasta huolimatta mukavasti, vaikkakin koronan tuomat toimenpiteet ovat osaltaan hankaloittaneet talomme toimintaa ja vaikuttaneet mm. ryhmäliikuntatunteihin ja niiden osallistujamääriin, mutta mepäs emme pienestä lannistu vaan puskemme täyttä höyryä eteenpäin! Yhdessä me pystymme tähän, eikö vaan? <3
*
*
Olemme ajatelleet asiakkaitamme paljon, ja havainneet -ei niin tunnetun- mutta sitäkin tärkeämmän asian meiltä puuttuvan!
Eli, asiakasturvallisuuden lisäämiseksi ja takaamiseksi pukuhuoneiden ulkopuolelta aulasta löytyy nyt defibrillaattori hätätilanteiden varalle! Ohjeet käyttöön löytyy seinältä laitteen yläpuolelta, toivottavasti myös asiakkaamme tutustuisivat käyttöön ohimennen etukäteen.
*
*
Tilannepäivitystä ryhmäliikunnoista:
Meillä tulee pieni tauko Les Mills Bodypumpin suhteen, mutta älkää huoliko, sillä bodypump -tunnit jatkuvat viimeistään joulukuussa normaalisti, sillä meiltä kaksi työntekijää lähtee koulutukseen! 😉
*
*
Lisäyksiä ryhmäliikuntakalenteriin:
Keskiviikkoihin palaa erittäin paljon toivottu toiminnallinen kiertoharjoittelu kello 18 pirteän Katjan ohjaamana!
Sunnuntaisin meillä on energisen Sonjan ohjaamana kello 18-> Puolen tunnin sisäpyöräilytunti
SEKÄ kello 18:35-> Les Mills CXWORX tunti!
Kaikki tuntimme ovat ennakkoon varattavissa Avoinna24 järjestelmässämme.
*
Oikein mukavaa syksyn jatkoa kaikille
toivoo kuntokeskuksen väki!

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla