single.php

Lasten leirit kesällä 2017

Kaipaako lapsesi kivaa tekemistä ja päivähoitoa kesäkuussa?

Kuntsin hauskat kesäleirit järjestetään 5.-9.6. ja 12.-16.6. Tiedossa on hauskaa ja liikunnallista menoa kivassa porukassa!

 

  • 6-10 -vuotiaille
  • Maanantaista perjantaihin klo 9-15
  • Voit osallistua joko viikolle 5.-9.6. tai viikolle 12.-16.6. Tai miksei vaikka molempiin!
  • Mukaan pääsee myös yksittäisinä päivinä
  • Pakkaa omat eväät mukaan
  • Tarvitset myös sisä- ja ulkoliikuntavarusteet

Hinta:

  • Kuntokeskuksen jäsenen lapselle 150€/vko tai 35€/päivä
  • Hinta ei-jäsenen lapselle 200€/vko tai 45€/päivä

 

Leirien päiväohjelma

Maanantai 5.6. ja 12.6.

Päivä alkaa tutumisen merkeissä, leikimme tutustumisleikkejä ja askartelemme jokaiselle omat nimitarrat. Sitten onkin ulkoleikkien vuoro! Ulkoilun jälkeen on hyvin aikaa syödä omia eväitä ja lasketella ruokaa puuhastellen lasten omassa leikkihuoneessa. Iltapäivä liikutaan tatamin temppuradalla.

Tiistai 6.6. ja 13.6.

Lähdemme ulkoilemaan ja leikkimään Huuhan puistoon. Ulkoilun jälkeen saavumme takaisin Kuntokeskukselle syömään eväitä. Hetken huilahduksen jälkeen järjestämme keppareiden estekisan, jossa nopeus ja korkeat hypyt ovat valttia!

Keskiviikko 7.6. ja 14.6.

Keskiviikkona on letkeitä lanteita; alkuun lämmittelemme lihakset leikkien avulla ja sen jälkeen siirrymme ohjattuun tanssituntiin. Tanssien jälkeen evästetään ja rentoudutaan lueskellen yhdessä. Iltapäivällä pelit jatkuvat ulkona rantalentopallon muodossa.

Torstai 8.6. ja 15.6.

Aamupäivä kuluu ulkoillen valokuvasuunnistuksen parissa Huuhan puistossa. Tämän jälkeen on hyvä hetki ladata akkuja ja syödä eväitä. Iltapäivällä järjestetään leiridisco, jossa tarjolla on popparia ja mehukatti-boolia.

Perjantai 9.6. ja 16.6.

Perjantaina järjestetään leirin päättäjäiset! Viikko huipentuu leikkimielisiin olympialaisiin, jonka lajeissa jokainen kokee onnistumisen elämyksiä. Kaikki olympiasankarit palkitaan! Kisojen välissä levähdetään, syödään ja leikitään yhdessä lasten omassa leikkihuoneessa.

 

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset:

toimisto@aaneseudunkuntokeskus.fi

040 7623911

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla