single.php

Lauantainakin liikutaan!

Oletko huomannut, että keskuksemme aukioloajat ja toiminta ovat laajentuneet myös viikonlopulle?

Vastaanottomme palvelee lauantaisin klo 9-12. Ryhmäliikunnan puolella on mahdollista treenata puoli tuntinen kerrallaan tai yhdistää useampi puolen tunnin setti isommaksi kokonaisuudeksi: Les Mills CXWORX´30, Les Mills BodyPump´30 ja Les Mills BodyBalance´30. Lisäksi kuntosali on aina auki avainkortilla klo 5-23. Lauantaina kuntosalin Crossi-tilassa on mahdollisuus liikkua koko perheen voimin lasten ja vanhempien avoimena treeniaikana klo 12-15. Myös siis perheen pienimmätkin pääsevät kokeilemaan vaikka temppuilua pehmeällä tatami-alustalla. Vanhemmat ovat aina vastuussa lapsistaan ja toivomme, että avoin treeniaika käytettäisiin perheen yhteiseen liikuntaan lasten ehdoilla.

Lauantaina 28.9. on spesiaalipäivä ohjatun liikunnan osalta, saamme erityisvieraita ohjaajalavalle ja lisäksi pääsemme nauttimaan Lepohetki-workshopista. Varaukset varausjärjestelmämme kautta tai elisa@aaneseudunkuntokeskus.fi.

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla