single.php

Syksyn lukujärjestys

Hei kaikki asiakkaamme,  oikein ihanaa syksyn alkua teille!

Elokuu on vaihtumassa hiljalleen syyskuun puoleen, mikä tarkoittaa meille uutta syksyn lukujärjestystä! Edelleenkin elämme erittäin poikkeuksellisissa oloissa koronan vuoksi, emmekä ymmärrettävästi voi sormia napsauttamalla palata niihin ryhmäliikuntamääriin mitkä meillä oli ennen koronaa, vaan asteittain nostamme tuntimääriä, kuitenkin tarkkaan valtioneuvoston ohjeistuksia tarkkaillen. Haluamme myös muistuttaa hygieniasta huolehtimisen tärkeydestä, sillä kukaanhan ei halua, että tartuntaketjut meidän oveltamme alkaa. Tästä syystä kuntosalimme puolella tapahtuu desinfiointipisteissä hieman muutoksia, sillä meille tulee ekologisempi, siistimpi ja helpompi ratkaisu laitteiden puhdistamista varten, ja tästä kerromme lisää enemmän niiden saapuessa!

Pidemmittä puheitta, tässä olisi meidän ryhmäliikuntakalenterimme runko, tuntitarjontamme lisääntyy joka kuukausi näiden tuntien rinnalle, pysykää siis kuulolla!

Ihanaa syksyn alkua ihan jokaiselle toivoo koko kuntokeskuksen poppoo! <3

 

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla