single.php

Syksyn workshopit

Kuntokeskuksen syksy tuo mukanaan kaiken muun ohella workshoppeja. Nämä kaksituntiset tieto- ja taitoiskut päivittävät treeniäsi uudelle tasolle. Omille jäsenillemme workshopit ovat maksuttomia.

Syksyn aloittaa Kuntosaliharjoittelun perusteet -workshop, joka on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat päästä jyvälle kuntosaliharjoittelun saloista. Voit olla ensimmäistä kertaa ikinä aloittamassa liikuntaa tai vaikka konkenutkin jumppien kävijä, joka haluaa täydentää treeniä kuntosaliharjoittelulla.

Crossiharjoittelun perusteet -workshop painottuu cross training -tyyppisen harjoittelun perustekniikkaan. Harjoittelemme käytännössä voimaliikkeiden perusteita ja tutustumme välineistöön. Suosittelemme tätä workshoppia kaikille, jotka aikovat osallistua Kuntokeskuksen syksyn uutuustunnille Crossiin. Workshop soveltuu erinomaisesti myös jokaiselle kuntosalitreenaajalle, joka haluaa hioa omaa tekniikkaansa ja saada uusia harjoittelun tuulia.

Kolmen workshopin trion täydentää Käsilläseisonta-workshop. Tällä workshopilla pääset alkuun käsilläseisonnan opettelussa konkreettisin ohjein. Et tarvitse aiempaa kokemusta voimistelusta tai kehonpainoharjoittelusta, tästä se alkaa!

Kurkkaa tarkemmat tiedot alta ja ilmoittaudu mukaan!

 

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla