single.php

Syyssähinät to 19.10. ja Huipputarjoukset loppuvuodelle

 

Hämärtyvä syksy kaipaa aina jotain pientä säpinää ja siksi järjestämme menevän Syyssähinäpäivän torstaina 19.10. klo 17-20. Tapahtuma on kaikille maksuton!

Tarjolla on testitunteja uutuuslajeistamme Crossista, Ilmajoogasta ja Pilateksesta. Lisäksi tanssahtelemme Lavismaratonin tahtiin ja kokeilemme innostaisiko Kuntonyrkkeily treenikansaamme. Tarkista illan tarkempi aikataulu varausjärjestelmästä tai Facebookin tapahtumasta ja ota mukaan koko perhe ja kaverit! Suosittelemme varaamaan tunneille paikat varausjärjestelmästämme (asiakkaamme) tai laittamalla viestiä sähköpostiimme toimisto@aaneseudunkuntokeskus.fi.

Pienempi väki pääsee testaamaan ohjatusti Lasten tilan temppuiluja sillä aikaa kun aikuiset treenaavat. Lapsilla onkin uudistetussa tilassamme oma kiipeilyseinä, voimistelurekki, mahtavan kokoinen ilmavolttipatja, köysiä, renkaita, kuperkeikkakiiloja, liukumäkeä ja pehmopatjaa. Haluamme tarjota puitteet ja mahdollisuudet, tuohan pikkuväki tutustumaan ja innostumaan!

Mukana tapahtumassa on ihanan kotileipomo Happy Cakesin pop up –kahvila. Kannattaa siis varata aikaa kokonaisvaltaiseen itsensä hemmotteluun!

Ja mitä olisikaan tällainen tapahtuma ilman hyvää tarjousta:

Oletko uusi asiakkaamme (ei voimassa olevaa sopimusta 30.4.2017 jälkeen):

  • Tarjoamme loppuvuoden treenit hintaan 50€ (ei jatkositoumuksia). Tarjous sisältää rajattoman ryhmäliikunnan ja kuntosalin käytön.
  • 12 kk sopimuksen yhteydessä (vuodelle 2018, kuntosali tai yhdistelmäkortti) uusi asiakkaamme saa loppuvuoden 2017 treenit veloituksetta.

Onko sinulle jo meille voimassa oleva jäsenyys:

  • Uusi oma 12 kk sopimuskautesi ja saat 1 kuukauden maksutonta treeniaikaa kaupan päälle. Uusi sopimuskautesi jatkuu näppärästi edellisen päätyttyä.

 

Nappaa siis kaverit ja perhe matkaan mukaan ja tulkaa porukalla liikkumaan! Tervetuloa!

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla