single.php

Keskuksemme toiminta koronavirukseen liittyen

Pävitetty 16.3.2020

Hyvä asiakkaamme, täältä löydät ajankohtaisen tiedon yrityksemme toiminnasta koronavirukseen liittyen.

Elämme poikkeuksellisessa tilanteessa ja paljon puhuttu koronavirus vaikuttaa tällä hetkellä myös meidänkin keskuksemme arkeen. Haluamme kantaa vastuumme ja olla mukana hidastamassa viruksen leviämistä. Vastaamme ilomielin kysymyksiinne ja kiitämme ymmärryksestänne tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Palvelumme

Olemme terveen elämän ja hyvinvoinnin edistämisen keskus. Haluamme aina asettaa asiakkaidemme edun etusijalle.

Tällä hetkellä keskuksemme on auki ja kuntosalipalvelumme ovat käytettävissä normaalisti. Seuraamme tiiviisti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä hallituksen tiedotteita ja päivitämme omaa toimintaamme, mikäli tilanne sen vaatii.

Ryhmäliikuntamme on keskeytetty toistaiseksi maanantaista 16.3. alkaen. Päätös on linjassa THL:n suosituksen kanssa, joka kehottaa välttämään yli 10 hengen kokoontumisia.

Tarjoamme jokaiselle jäsenellemme kahden kuukauden ilmaisen Les Mills -kotitreenipalvelun osoitteessa https://lmod.co/club

Lasten liikuntakerhon palvelut on keskeytetty toistaiseksi.

Olemme jäädyttäneet toistaiseksi uusien asiakassopimuseten tekemisen. Haluamme näin turvata asiakkaidemme turvallisen harjoittelun. Mikäli sinulla on meille jo olemassaoleva kortti (2 viikon kokeilu, starttipaketti, 10-kerran kortti, toistaiseksi voimassa olevat jäsenyydet), voimme halutessasi jatkaa sopimustasi.

Mitä pyydämme asiakkailtamme

  • Älä tule keskukseemme harjoittelemaan tai fysioterapiaan, mikäli olet sairas tai sinulla on flunssan oireita.
  • Pese kädet ennen kuntosalitreenejä. Käytössäsi on myös desinfioivat käsihuuhteet.
  • Puhdista laitteet ja jumppamatot käytön jälkeen, desinfioivaa suihketta löytyy vesipisteiltämme.
  • Aivasta ja yski paperiin tai hihaan, älä koskaan käsiin. Vältä kasvojen koskettelua.
  • Käytä hikipyyhettä ja salihanskoja

Henkilökuntamme toimet

Olemme lisänneet keskuksemme siivousta, erityisesti puhdistamme ahkerasti laitteita ja välineitä. Toivomme toki myös vastuullista käyttöä asiakkailtamme, pyydämme huomioimaan riskit ja puhdistamaan laitteet aina käytön jälkeen. Kaikkien yhteispelillä treeniympäristö säilyy mahdollisimman puhtaana!

Henkilökuntamme ei tule töihin sairaana tai pienissäkään oireissa. Vakuutamme, että jokainen tällä hetkellä töissä oleva on täysin terve.

 

Kiittäen,

Koko Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysion henkilökunta

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla