single.php

Uusi hinnasto

Tässä se vihdoin on, Arica Fitin kuntosalijäsenyyden hinnasto!? Tai oikeastaan pelkkä yksi hinta: kaikille sama ja reilu 29,90€/4vk. Tässä vielä hieman filosofiaamme hinnoittelun takana:

Meille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä, minkä vuoksi emme halua jaotella asiakkaita sen mukaan, milloin treenaat tai mihin alennusryhmään kuulut. Emme myöskään halua keinotekoisesti nostaa hintaa erilaisilla piilokuluilla, kuten avausmaksuilla. Ainoa lisäkulu kuukausihinnan lisäksi on kertaluontoinen 5€ maksu avainkortista, koska niiden valmistaminen maksaa. Reiluus näkyy myös siinä, ettei meillä ole irtisanomisaikaa tai määräaikaisuuksia. Jos haluat lopettaa treenamisen, voit irtisanoa jäsenyyden milloin tahansa ennen seuraavaa laskutuskautta, vaikka edellisenä iltana! Ymmärrämme myös, että elämäntilanteet voivat muuttua nopeastikin, minkä vuoksi emme sido asiakkaita pitkiin määräaikaisiin jäsenyyksiin. Elämä ja kuntosalijäsenyys kulkevat kuukausi kerrallaan. Voit kuitenkin halutessasi maksaa tulevia kuukausia ennakkoon esimerkiksi etuseteleillä.

Tämä ei ole avajaistarjous tai sisäänheittohinta. Siksi tarjoamme sinulle kolmen vuoden hintatakuun: jos sattuisimmekin nostamaan hintaa tulevaisuudessa, sinun hintasi pysyy samana kolmen vuoden ajan ostopäivästä alkaen, kunhan et katkaise jäsenyyttä välissä. Reilua ja yksinkertaista!

Jäsenyydet eivät ole vielä myynnissä, vaan myynti alkaa samana päivänä kuin salikin aukeaa: 1.3. Käy siis halutessasi liittymässä odotuslistallemme, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon myynnin alkamisesta ja muutenkin projektin etenemisestä! Liity tästä: https://tinyurl.com/49y5nah3

Terveisin
Petri ja Cecilia

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla