single.php

Vitosen viikko, avoimet ovet ja syksyn kovin tarjous 12.-17.8.2019

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysion syksy starttaa maanantaina 12.8.2019. Käynnistämme tällöin syksyn uuden ryhmäliikunta-aikataulun. Tarjoamme koko viikon 12.-17.8. kaikki ryhmäliikuntatunnit ja kuntosalitreenit 5€/käyntikerta. Nyt kannattaa tulla testaamaan lajeja ja löytämään omat suosikit! Suosittelemme ryhmäliikuntatuntien ennakkovarausta toimisto@aaneseudunkuntokeskus.fi.

Vitosen viikko huipentuu avoimiin oviin lauantaina 17.8. klo 10-14. Avoimien ovien ryhmäliikuntatunnit ja kuntosalikäynnit ovat maksuttomia. Suosittelemme tuntien ennakkovarausta toimisto@aaneseudunkuntokeskus.fi. Kurkkaa vitosen viikon ja avoimien ovien ryhmäliikunta-aikataulu alla olevista kuvista!

Nyt on hyvä hetki tarttua vitosen viikon tarjoukseen: Liity 12 kk jäsenasiakkaaksi (yhdistelmä- tai kuntosalijäsenyys) ja saat 1 kk jäsenkuukauden ilmaiseksi sekä 60 min personal training -tapaamisen kaupan päälle! Tarjous on voimassa aikavälillä 12.-17.8.2019 ja koskee uusia jäsensopimuksia. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Oletko jo jäsen? Saat saman edun käyttöösi, kun tuot ystäväsi meille tutustumaan ja hän liittyy meille 12 kk jäseneksi (suosittelija mainittava sopimuksen tekohetkellä).

Voit tarttua tarjoukseen heti samantien tästä

Tervetuloa innostumaan!

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla