page.php

Treenit käyntiin

Starttipaketilla

Aloita heti

Me – Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja iloisen ilmapiirin keskus.

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio tarjoaa treenipaikan, jossa voit tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti kuntoilla laitepohjaisella kuntosalilla. Välitämme aidosti asiakkaistamme ja toteutamme asiakaspalveluamme lämmöllä ja tunteella. Omaleimaisuuden viimeistelee yksityisen omistuksen mahdollistama maalaisjärki sekä yhdessä huippuasiakkaiden kanssa luotu ainutlaatuinen ilmapiiri.

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysion palvelut toteutetaan asiakkaan etu edellä. Sinua liikuttavia korttivaihtoehtoja on saatavilla niin kuntosali- kuin 10 kerran kortteina. Tarjoamme omat kortit nuorille ja senioreille sekä mahdollistamme liikkumisen yhdessä lapsen kanssa. Meillä liikkuvat kirjaimellisesti kaikki vauvasta vaariin!

Meillä Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysiolla on ammattitaitoinen, motivoitunut ja helposti lähestyttävä henkilökunta, joka palvelee sinua juuri tarvitsemallasi tavalla. Tutustu henkilöstöömme tarkemmin täällä.

Haluamme, että pääset kokemaan palvelumme itse. Tarjoamme kaikille uusille Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysion palveluista kiinnostuneille asiakkaille mahdollisuuden aloittaa treenit Starttipaketilla (1 kk) hintaan 25€ ilman mitään jatkositoumuksia.

Aloita Starttipaketti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla