page.php

Treenit käyntiin

Starttipaketilla

Aloita heti

Me – Ääneseudun Kuntokeskus

Ääneseudun Kuntokeskus on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja iloisen ilmapiirin keskus.

Ääneseudun Kuntokeskus tarjoaa treenipaikan, jossa voit tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti kuntoilla niin laitepohjaisella kuntosalilla, riittävillä vapailla painoilla kuin ryhmäliikuntatunneillakin. Tarjoamme myös valmennuspalveluita ja kattomme alla työskentelee fysioterapeutteja, kiropraktikko sekä hieroja. Välitämme aidosti asiakkaistamme ja toteutamme asiakaspalveluamme lämmöllä ja tunteella. Omaleimaisuuden viimeistelee yksityisen omistuksen mahdollistama maalaisjärki sekä yhdessä huippuasiakkaiden kanssa luotu ainutlaatuinen ilmapiiri.

Ääneseudun Kuntokeskuksen palvelut toteutetaan asiakkaan etu edellä. Sinua liikuttavia korttivaihtoehtoja on saatavilla niin kuntosali- kuin yhdistelmäkortteina (kuntosali + ryhmäliikunta). Meiltä saat hankittua halutessasi myös kymmenen kerran kortteja. Tarjoamme omat kortit nuorille ja senioreille sekä mahdollistamme liikkumisen yhdessä lapsen kanssa. Meillä liikkuvat kirjaimellisesti kaikki vauvasta vaariin!

Puitteemme mahdollistavat kattavat treenit riippumatta tarvittavan raudan määrästä tai treenimieltymyksistäsi. Treeneihin on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin ja meillä on runsaasti parkkitilaa. Kortillasi pääset treenaamaan aikaisesta aamusta iltamyöhään saakka. Oheispalveluistamme löydät monia tapoja helpottaa ja tukea treenejäsi.

Meillä Ääneseudun Kuntokeskuksella on ammattitaitoinen, motivoitunut ja helposti lähestyttävä henkilökunta, joka palvelee sinua juuri tarvitsemallasi tavalla. Tutustu henkilöstöömme tarkemmin täällä.

Haluamme, että pääset kokemaan palvelumme itse. Tarjoamme kaikille uusille Ääneseudun Kuntokeskuksen palveluista kiinnostuneille asiakkaille mahdollisuuden aloittaa treenit Starttipaketilla (1 kk) hintaan 25€ ilman mitään jatkositoumuksia.

Aloita Starttipaketti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit sekä fysioterapia-, hieronta- ja valmennuspalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus ja Fysio on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla