page.php

Treenit käyntiin Starttipaketilla

Aloita heti

Ohjeita ajanvaraukseen

Kuinka teen ajanvarauksen?

Käytämme kaikissa palveluissamme yhtä varausjärjestelmää. Kaikki pääsevät tarkastelemaan kalenteria ja normaalihintaisia palveluita (ml. ryhmäliikuntakalenteri). Varsinainen paikan varaaminen ryhmäliikuntatunneille ja Lasten Liikkakerhoon edellyttää voimassaolevaa sopimusta (yhdistelmäkortit, kuntosalikortit, 10 kerran kortit).

Ajanvaraukset ja tiedustelut voit tehdä myös soittamalla asiakaspalveluumme sen aukioloaikoina puh. 040 7623911.

Käytännön ohjeita ja ehtoja varauksiin sekä paikalle saapumiseen

Yleisiä ohjeita varausjärjestelmän käyttöön, varaustesi hallintaan (omien varausten tarkastaminen ja peruutukset) sekä omien tietojesi tarkastamiseen / muokkaamiseen saat tarvittaessa asiakaspalvelustamme.

Ryhmäliikunta

Varauksia voi tehdä neljä viikkoa eteenpäin. Varausmahdollisuus sulkeutuu kaksi tuntia ennen tunnin alkua. Poikkeuksena ovat:

  • Aamutunnit (klo 9 tai enemmin alkavat tunnit), joihin varaus pitää tehdä edellisenä iltana viimeistään klo 21 mennessä
  • Lasten Liikkakerho, johon varaukset pitää tehdä samana päivänä viimeistään klo 15 mennessä
  • Mikäli muihin tunteihin liittyy poikkeuksia, niin niistä ilmoitetaan ajanvarauskalenterissamme ko. tunnin yhteydessä

Ryhmäliikuntatuntien kaikki paikat ovat varattavissa nettiajanvarauksen kautta. Tunneille voi tulla myös ilman ennakkovarausta, mutta tätä varten ei ole erillisiä paikkoja. Mikäli ennakkovaraukset ovat täynnä, kannattaa aina ilmoittautua varasijalle. Tällöin nouset mahdollisten peruutusten myötä varsinaiselle sijalle ja saat tästä viestin itsellesi.

Mikäli estyt tulemasta varaamallesi tunnille, pitää peruutus tehdä viimeistään neljä tuntia ennen tunnin alkua (pois lukien Lasten Liikkakerho, joissa peruutusraja on sama kuin viimeinen mahdollinen varausajankohta).

Muista saapua tunneille ajoissa! Varaus pitää lunastaa asiakaspäätteen kautta leimautumalla. Lunastamattomat paikat vapautuvat muiden käyttöön 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Asiakkaita ei oteta turvallisuus- ja viihtyisyyssyistä tunneille niiden jo alettua – huolehdi siis tinkimättömästi, että olet salissa tunnin alkaessa! Hyvä käytäntö on saapua saliin 5-10 minuuttia ennen tunnin alkua. Ensimmäistä kertaa jollekin tunnille mennessäsi kannattaa olla paikalla erityisen hyvissä ajoin – tällä tavoin ehdit esimerkiksi opetella ja tehdä pyörän säädöt ennen sisäpyöräilytunnin alkua, jne.

Muista aina tunnille saapuessasi viedä kirjautuminen asiakaspäätteellä loppuun saakka. Kirjoitin tulostaa sinulle lopuksi kuitin, jonka tarvitset mukaasi tunnille.

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja ryhmäliikuntatilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla