page.php

Treenit käyntiin Starttipaketilla

Aloita heti

Palvelut

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysiolla liikutaan, kehitytään ja nautitaan – yksin ja yhdessä.

Etsitkö rentoa treenipaikkaa, jossa voit tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisesti treenata niin laitepohjaisella kuntosalilla, riittävillä vapailla painoilla, kehonpainolla kuin ryhmäliikuntatunneillakin? Haluaisitko käyttöösi maalaisjärjellä ja asiakaslähtöisesti tuotetut palvelut ilman sitoutumisriskiä? Arvostatko treeneihin liittyvää helppoutta ja kattavia tukipalveluja kuten toimivia lasten palveluita?

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysion kaikki palvelut toteutetaan asiakkaan etu edellä. Korttivaihtoehtoja on saatavilla niin kuntosali- kuin yhdistelmäkortteinakin (kuntosali + ryhmäliikunta). Meiltä saat hankittua halutessasi myös kymmenen kerran kortteja!

Avarat puitteemme mahdollistavat kattavat treenit ja meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Kortillasi pääset treenaamaan aikaisesta aamusta iltamyöhään saakka.

Tarjoamme sinulle helpon tavan aloittaa, ilman sitoutumispakkoa. Starttipaketti (1 kk) 25€.

Aloita starttipaketilla

 

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja ryhmäliikuntatilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla