page.php

Fysioterapiapalvelut

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy aloitti toimintansa 1.3. 2019. Tätä ennen vuodesta 2013 perustettu Ääneseudun Fysio Oy toimi jo Ääneseudun Kuntokeskus Oy:n kanssa samoissa tiloissa. Nyt sisaryritykset ovat yhtä. Tuotamme monipuolisessa kuntoutumisympäristössä laadukkaita yksilö- ja ryhmäfysioterapiapalveluita. Olemme kuntoutuksen ammattilaisia ja teemme kaiken yhteistyössä asiakasta kuunnellen.

Tule Kuntoon ja Liiku on ollut alusta alkaen fysioterapia puolen slogan. Tämä on Sinulle kutsu tulla kuntoon. Sana “Tule” viittaa tuki- ja liikuntaelimistöömme ja  ”Liiku” viittaa kehomme perustarpeeseen liikkua. Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy mahdollistaa kuntoutuksen monipuolisuuden ja kuntoutujalle laadukkaan kuntoutumisympäristön sekä oivat puitteet myös omatoimiseen harjoitteluun. Elämän polulla saattaa tulla vastaan hyvin erilaisia kiputiloja ja vakaviakin rajoitteita, jotka saattavat vaikuttaa huomattavasti toiminta-, työ-, ja liikuntakykyymme. Me tarjoamme Sinulle aktiivista osaamistamme avuksesi tulla kuntoon ja nauttia elämästä.

Meitä kiinnostaa fysioterapian vaikuttavuus sekä tehokkuus. Tutkimusten valossa löytyy erinomaista A- tason näyttöä, kuinka aktiivisella fysioterapialla voimme vaikuttaa niin nivel- kuin rankaperäisiin ongelmiin. Fysioterapeutti laatii kuntoutujan kanssa yhteistyössä yksilöllisen kuntoutumissuunnitelman sekä tavoitteet kuntoutumiselle.

Tavoitteiden saavuttamiseksi fysioterapeutilla on useita menetelmiä käytettävissä. Yksi tärkeimmistä kulmakivistä kuntoutumisen onnistumiselle on vuorovaikutuksen syntyminen ja kuntoutujan sitoutuminen omaan kuntoutumiseen.

Jatkuva kouluttautuminen on fysioterapeuttien työtä. Kuulumme Fysi ry:hyn, joka on kattojärjestö Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyrityksille. Päivitämme ja lisäämme työosaamistamme aktiivisesti Fysi ry:n sekä muidenkin koulutustahojen kautta. Päivittäin vastaamme siitä, että käytössämme olisivat uusimmat tutkimustulokset.

Fysioterapiamme on saanut kiitosta siitä, että meiltä saa nopeasti apua, olemme aina läsnä sekä pidämme huolta osaamisistamme! Säännöllisesti toteutamme asiakastyytyväisyyskyselen, ja tiedämme, että 98% kaikista vastanneista on kertonut olevansa erittäin tyytyväinen fysioterapia palveluihin, 95% vastaajista kokee fysioterapia toiminnan olevan erittäin ammattitaitoista ja 100% vastanneista suosittaa palveluitamme ystävilleen.

Meille voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Jos sinulla on lääkärin kirjoittama lähete fysioterapiaan, saat osan kuntoutuksen hinnasta sairausvakuutuskorvauksena. Käytössämme on Kela:n asiakasystävällinen suorakorvausmenetelmä ja Kanta- palvelut.

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy:n potilasasiamiehenä toimii asianajaja Ismo Saarinen, johon voit tarvittaessa ottaa yhteyttä potilasasioihin liittyen.

Yhteystiedot:

Ismo Saarinen

puh. 09- 477 2356

ismo.saarinen@saarinenlaw.fi

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit sekä fysioterapia-, hieronta- ja valmennuspalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus ja Fysio on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla