page.php

Hieronta

Hyvinvointia hieronnasta ja käsittelyistä

Hierontapalveluistamme vastaa Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy: n  fysioterapeutti ja koulutettu hieroja/urheiluhieroja Eveliina Ruuska. Eveliina tarjoaa asiakkailleen klassisen hieronnan lisäksi myös urheiluhierontaa, erilaisia faskia- ja triggerpistekäsittelyitä sekä purentalihasten manuaalista käsittelyä.

Hait apua sitten kipuun, kireyden tunteeseen, puutumisoireisiin, stressiin, palautumiseen tai vaikka ennaltaehkäisyyn – hieronnasta on sinulle hyötyä. Jokainen hoitokerta suunnitellaan ja toteutetaan toiveidesi mukaan ja hoidon aikana käytetään monipuolisesti erilaisia tieteelliseen näyttöön perustuvia käsittelytekniikoita parhaan mahdollisen hoidon takaamiseksi.

 

Varaa hieronta tästä

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan Eveliinaan 040 4108539 tai sähköpostitse: eveliina.ruuska@aaneseudunfysio.fi

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit sekä fysioterapia-, hieronta- ja valmennuspalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus ja Fysio on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla