page.php

Treenit käyntiin

Starttipaketilla

Aloita heti

Lapset ja nuoret

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysiolla liikkuvat kaikenikäiset! Meille on sydämen asia tarjota lapsille ja nuorille mahdollisuuksia leikkiä, liikkua ja löytää uusia liikunnallisia taitoja.

Lasten oma leikkipaikka ja Lasten Liikuntakerho

Jäsenillemme on käytössä lasten oma leikkipaikka, johon voit jättää lapsesi touhuamaan omien treeniesi ajaksi. Maanantaista torstaihin lasten omassa leikkipaikassa toimii ohjattu Lasten Liikkakerho, jossa 2-6 -vuotias lapsi voi leikkiä ja harrastaa sillä aikaa kun vanhempi treenaa meillä itse.

Liikuntakerhon ohjaajat auttavat lapsia kehittämään ja oppimaan monia uusia taitoja hauskojen liikunnallisten leikkien avulla. Jokaisen illan sisältö vaihtelee monipuolisesti ryhmän koosta ja osallistujien ikäjakaumasta riippuen.

Liikuntakerho on liitettävissä vain jäsenyyteen ja paikkojen varaaminen tapahtuu muiden ohjattujen tuntien tapaan joko ajanvarausjärjestelmän kautta tai soittamalla Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysion asiakaspalveluun.

1 lapsi 10€/kk
2 lasta  15€/kk
3 lasta  20€/kk
4 lasta  25€/kk

Äiti&Vauva

Äiti&Vauva -ryhmä kokoontuu torstaisin klo 10-11. Tunti on äideille suunnattua lihaskuntoharjoittelua huomioiden synnytyksen jälkeinen palautuminen. Tunnilla herätellään keskivartalon sekä muidenkin kehon syvien rakenteiden voimaa. Myös pinnalliset liikuntalihakset saavat harjoitusta!

Tunneille on suositeltavaa osallistua vauvan kanssa, mutta jos vauva on kasvanut jo taaperoksi ei sekään estä osallistumista. Suosittelemme synnytyksestä olevan vähintään 3 kk.

Toteutamme Äiti&Vauva -ryhmän 8 viikon kausina. Ryhmään osallistuminen ei vaadi jäsenyyttä, vaan kuka tahansa saa osallistua. Hinta ryhmälle on 65€/kausi/osallistuja.

Syksyn 2019 kaudet: 22.8.-10.10. ja 24.10.-12.12. Ilmoittautuminen: minna.laaksonen@aaneseudunfysio.fi

 

Kouluikäisten liikunta

Meillä liikkuu koko perhe! Liikkuvista lapsista kasvaa terveitä nuoria ja aikuisia. Anna lapsellesi reippaat lähtökohdat liikunnalliseen elämään!

Temppukerho 7-9 -vuotiaille ja 10-14 -vuotiaille

Kerhossa koululaiset harjoittelevat kehonpainoharjoittelun, voimistelun ja ilma-akrobatian perustaitoja hyödyntäen mahtavia puitteita sekä huipputaitavaa ohjaajaa. Tervetuloa temppukerhoon!

Ryhmät pyörivät lauantaisin, 8 viikon kausissa. Klo 10 7-9 -vuotiaat ja klo 11.15 10-14 -vuotiaat.

Syksyn 2019 kaudet: 24.8.-12.10. ja 26.10-14.12.

Hinta kerholle on 65€/8 viikon kausi. Ilmoittautuminen sanna@aaneseudunkuntokeskus.fi

Brasilialainen ju-jutsu

Brasilialainen ju-jutsu on maailmanlaajuisesti tunnettu kamppailu- ja itsepuolustuslaji, jonka tehokkuus piilee erilaisissa maataistelutekniikoissa. Meillä Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysiolla kouluikäiset pääsevät harrastamaan lajia kansainvälisesti tunnetun kamppailuguru ja kolmen lapsen isä Janne Maunosen opastuksella.

Ryhmä harrastaa tiistaisin ja torstaisin klo 17-18, 8 viikon kausissa.

Syksyn 2019 kaudet: 23.8.-11.10. ja 22.10.-13.12.

Hinta ryhmälle on 75€/8 viikon kausi. Ilmoittautuminen elisa@aaneseudunkuntokeskus.fi

 

Nuorisokortti 13-17-vuotiaille

Tutustu turvallisesti ja ilman sitoutumisriskiä kuntosaliharjoittelun ja ryhmäliikunnan innostavaan maailmaan!

Nuorisokortti

75 €
  • 13-17-vuotiaille
  • Nuorisokortin hinta on 75 € ja se sisältää kolmen (3) kuukauden treenit (kuntosali ja ryhmäliikunta)
  • Alle 18-vuotiaiden treenit edellyttävät aina huoltajan suostumuksen
  • Pidätämme oikeuden rajoittaa nuorimpien treenaajien pääsyä ryhmäliikuntatunneille turvallisuussyistä (erityisesti lisäpainoja hyödyntävät tunnit)
Tilaa korttisi välittömästi tästä

 Synttärit Kuntokeskuksella

Miltä kuulostaisi sankarille räätälöidyt juhlat, joista ei puutu vauhtia, iloa tai tekemistä? Ja mikä parasta, hoidamme kaiken puolestasi jos niin haluat!

Voit varata synttärit pienelle juhlijalle joko pelkällä tilavuokralla tai lisätä pakettiin ammattilaisen ohjaaman liikunnan. Tarvittaessa hoidamme puolestasi tarjottavat, upean synttärikakun kotileipomo Happy Cakesilta tiloihimme toimitettuna, liikunnat ja leikit sekä loppusiivouksen. Sankarin ja kotiväen tarvitsee vain ilmestyä paikalle!

Kurkkaa valmiit synttäripaketit tai muokataan sankarin toiveiden pohjalta oma paketti! Tervetuloa juhlimaan!

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit sekä fysioterapia-, hieronta- ja valmennuspalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus ja Fysio on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla