page.php

Treenit käyntiin

Starttipaketilla

Aloita heti

Ryhmäliikunta

Tarjoamme käyttöösi laajan valikoiman innostavia, energisiä ja tehokkaita ryhmäliikuntatunteja. Valikoimassamme on kansainvälisiä Les Mills -konseptitunteja sekä monipuolisia talomme omia tunteja.

Ryhmäliikuntamme toteutetaan tilavissa ja avarissa puitteissa ammattilaisten ohjaamana. Löydät laajasta ryhmäliikuntavalikoimastamme varmasti itsellesi sopivat tunnit piditpä sitten rauhallisesta tai vauhdikkaammasta menosta.

Tuntikalenterimme on jatkuvasti vapaasti tarkasteltavissa. Varauksien tekeminen ryhmäliikuntatunneille edellyttää voimassaolevaa sopimusta.

Haluatko varmistua, että sovimme juuri Sinulle? Tarjoamme kaikille Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysion palveluista kiinnostuneille uusille asiakkaille mahdollisuuden aloittaa treenit Starttipaketilla (1 kk) hintaan 25 €.

Aloita Starttipaketti tästä

Halutessasi voit myös tilata itsellesi parhaiten soveltuvan kortin suoraan kotisivujemme tilauslomakkeella.

Siirry tilaamaan tästä

Ryhmäliikuntatarjonta

Les Mills -tunnit

Les Mills International on uusiseelantilainen yritys, joka on maailman suurin ryhmäliikunnan tuottaja. Les Mills -lajit kattavat laajan kirjon korkean intensiteetin intervallitreeneistä (hiit) eri tasoisiin musiikin rytmissä tehtäviin ryhmätreeneihin. Kaikkien lajien ohjelmat pysyvät samoina kolme kuukautta. Meiltä Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysion tarjonnasta löydät BodyPumpin sekä CXWORXIN.

Les Mills -tuntien tarkemmat tuntikuvaukset löydät täältä.

Kuntokeskuksen omat tunnit

Ammattitaitoiset ohjaajamme suunnittelevat innostavia, tehokkaita sekä myös kehoa huoltavia ryhmäliikuntatunteja, jotka soveltuvat monentasoisille treenaajille. Löydät ryhmäliikuntatarjonnastamme myös mm. Crossi-tunnit, ilmajoogan, sisäpyöräilytunnit.

Kuntokeskuksen omien tuntien tuntikuvaukset löydät täältä.

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja ryhmäliikuntatilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla