page-ryhmaliikunta.php

Treenit käyntiin Starttipaketilla

Aloita heti

Kuntokeskuksen omat tunnit

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysion omat tunnit ovat ammattitaitoisten ohjaajiemme suunnittelemia ja juuri meidän asiakaskunnallemme suunnattuja tunteja. Ohjaajamme uudistavat tuntien sisältöjä säännöllisin väliajoin.

Pilates

Tee tuntivaraus 60

Pilateksen on todettu jo kautta aikojen olevan hyvin vahvaa oman kehon voimaharjoittelua. Pilates lisää oman kehon tuntemusta, kehon dynaamista ja staattista voimaa sekä kehon symmetriaa. Core-voima käsittää ison osan Pilates-harjoittelusta. Pilateksen tuoma liiketarkkuus ja kontrolli lisäävät tehokkaasti myös hermoston ja lihaksiston välistä työtä. Tuntia ohjaa fysioterapeutti, liikunnanohjaaja ja Peak Pilates -koulutuksen käynyt Minna.

Lihaskunto
 
Kehohallinta
 

Äijäjumppa

Tee tuntivaraus 45

Äijäjumppa on ainoastaan miehille tarkoitettu kuntoliikuntaryhmä, jossa liikkuminen on hauskaa ja monipuolista. Porukan harjoitukset on suunnattu kaiken ikäisille miehille ja mukaan voi tulla, vaikka viime treenistä olisi jo aikaa. Treeneissä tehdään koko kropan lihas– ja kestävyyskunnon harjoitteita.

Syke
 
Voima
 
Kehonhallinta
 

Ilmajooga

Tee tuntivaraus 30-60

Ilmajooga on ihana yhdistelmä joogaa ja kehonhallintaharjoituksia. Iso, silkkinen trapetsiliina antaa mahdollisuuden kokea liikkeitä ilmassa. Tunti kehittää liikkuvuutta, voimaa, kehonhallintaa ja tekee todella hyvää selkärangalle. Ohjaaja antaa liikkeistä vaihtoehtoja, joten mukana voivat olla ensikertalaiset ja kokeneemmatkin ilmajoogit.

liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 
Voima
 
Mielenrauha
 

Crossi

Tee tuntivaraus 60

Crossi yhdistää voima-, kestävyys-, tekniikka- ja kehonpainoharjoittelua monipuolisella tavalla. Jokainen osallistuja pääsee haastamaan itsensä yksilöllisesti omalla tasollaan valmentajan johdolla. Vain taivas on rajana!

voima
 
Kestävyys
 
Tekniikka
 
Kehonpainoharjoittelu
 

Seniorivoima

Tee tuntivaraus 60

Ensisijaisesti senioriasiakkaillemme suunnattu tunti kehittää voimaa, notkeutta, tasapainoa ja kuntoa. Parasta tässä tunnissa on liikunnan ilo, hyvä seura ja letkeä tunnelma!

Voima
 
Syke
 
Liikkuvuus
 

Pyörä

Tee tuntivaraus 30-60

Sisäpyöräily on innostavaa ja vauhdikasta pyöräilyä vuoden ympäri. Valikoimissamme on 30 ja 60 minuutin mittaisia tunteja, joilla jokainen saa tehtyä oman kuntotasonsa mukaisen treenin.

Syke
 

Aamujumppa

Tee tuntivaraus 60

Tunti aamuvirkuille! Sisällöltään monipuolinen ja vaihteleva tunti käynnistää perjantaiaamun niin, että koko viikonloppu alkaa paremmin!

syke
 
voima
 

Tule Kuntoon

Tee tuntivaraus 90

Tule Kuntoon on matalan kynnyksen liikuntaryhmä, jossa keskitytään tuki- ja liikuntaelimistöön. Tunnin ohjaa aina fysioterapeutti.

voima
 
kehonhallinta
 
syke
 

Sydän&Syke

Tee tuntivaraus 60

Sydän & Syke-tunti on nimensä mukaisesti sydämen asialla. Tunti sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta, ja joka edistää sekä ylläpitää jokaisen yksilöllistä sydänterveyttä. Tunti on jaettu kolmeen osioon: aerobista kuntoa kehittävään sisäpyöräilyyn, kaikkia suuria lihasryhmiä kehittävään lihaskunto-osioon sekä dynaamiseen loppuvenyttelyyn, joka on suunniteltu edistämään erityisesti rintarangan liikkuvuutta ja syvähengitystä. Tunnilla kaikki harjoitteet tehdään omaa kehoa kuunnellen, ja jokainen määrittää suoritustahtinsa itsenäisesti. Sopivan kuormituksen arvioimiseksi käytämme tunnilla apuna Borgin-rasitusasteikkoa, joka ohjaa jokaista harjoittelemaan juuri sopivalla teholla – yksilöllisesti. Tunnin ohjaa aina fysioterapeutti.

syke
 
voima
 
liikkuvuus
 
 

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit sekä fysioterapia-, hieronta- ja valmennuspalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus ja Fysio on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla