page-ryhmaliikunta.php

Treenit käyntiin Starttipaketilla

Aloita heti

Kuntokeskuksen omat tunnit

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysion omat tunnit ovat ammattitaitoisten ohjaajiemme suunnittelemia ja juuri meidän asiakaskunnallemme suunnattuja tunteja. Ohjaajamme uudistavat tuntien sisältöjä säännöllisin väliajoin.

Pilates

Tee tuntivaraus 60

Pilateksen on todettu jo kautta aikojen olevan hyvin vahvaa oman kehon voimaharjoittelua. Pilates lisää oman kehon tuntemusta, kehon dynaamista ja staattista voimaa sekä kehon symmetriaa. Core-voima käsittää ison osan Pilates-harjoittelusta. Pilateksen tuoma liiketarkkuus ja kontrolli lisäävät tehokkaasti myös hermoston ja lihaksiston välistä työtä. Tuntia ohjaa fysioterapeutti, liikunnanohjaaja ja Peak Pilates -koulutuksen käynyt Minna.

Lihaskunto
 
Kehohallinta
 

Ilmajooga

Tee tuntivaraus 60

Ilmajooga on ihana yhdistelmä joogaa ja kehonhallintaharjoituksia. Iso, silkkinen trapetsiliina antaa mahdollisuuden kokea liikkeitä ilmassa. Tunti kehittää liikkuvuutta, voimaa, kehonhallintaa ja tekee todella hyvää selkärangalle. Ohjaaja antaa liikkeistä vaihtoehtoja, joten mukana voivat olla ensikertalaiset ja kokeneemmatkin ilmajoogit.

liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 
Voima
 

Crossi

Tee tuntivaraus 60

Crossi yhdistää voima-, kestävyys-, tekniikka- ja kehonpainoharjoittelua monipuolisella tavalla. Jokainen osallistuja pääsee haastamaan itsensä yksilöllisesti omalla tasollaan valmentajan johdolla. Vain taivas on rajana!

voima
 
syke
 
Tekniikka
 

Seniorivoima

Tee tuntivaraus 60

Ensisijaisesti senioriasiakkaillemme suunnattu tunti kehittää voimaa, notkeutta, tasapainoa ja kuntoa. Parasta tässä tunnissa on liikunnan ilo, hyvä seura ja letkeä tunnelma!

Voima
 
Syke
 
Liikkuvuus
 

Pyörä&Peba sekä Pyörä&Haba

Tee tuntivaraus 60

Sisäpyöräily on innostavaa ja vauhdikasta polkemista, jossa jokainen saa tehtyä oman kuntotasonsa mukaisen treenin. Tunnin mittaisessa pyöräilyn ja lihaskunnon yhdistävässä harjoituksessa saat monipuolisen treenin!

Syke
 
Voima
 

Aamujumppa

Tee tuntivaraus 45-60

Tunti aamuvirkuille! Sisällöltään monipuolinen ja vaihteleva tunti käynnistää maanantai- sekä perjantaiaamun niin, että koko päivä alkaa energisemmin!

syke
 
voima
 
Liikkuvuus
 

Tule Kuntoon

Tee tuntivaraus 90

Tule Kuntoon on matalan kynnyksen liikuntaryhmä, jossa keskitytään tuki- ja liikuntaelimistöön. Tunnin ohjaa aina fysioterapeutti.

voima
 
kehonhallinta
 
syke
 

Toiminnallinen Kierto

Tee tuntivaraus 60

Tunti tuo perinteiseen kiertoharjoitteluun uutta twistiä toiminnallisilla koko kehon liikkeillä sekä mukaansatempaavalla kiertojärjestelyllä.

Voima
 
Syke
 

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja ryhmäliikuntatilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla