page-ryhmaliikunta.php

Treenit käyntiin Starttipaketilla

Aloita heti

Les Mills -tunnit

Les Mills -tunnit ovat laadukkaita, innostavia ja elämyksellisiä konseptitunteja joiden ohjelmat muusiikkeineen ja koreografioineen uudistuvat kolmen kuukauden välein. Tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills -lajeihin koulutetut ohjaajamme, jotka päivittävät ammattitaitoaan jatkuvasti. Tervetuloa nauttimaan inspiroivista ja tehokkaista tunneistamme!

 

 

Les Mills BodyPump

Tee tuntivaraus 55

Les Mills BodyPump on maailman suosituin ryhmäliikuntatunti! Se on tehokasta lihaskuntoharjoittelua hyvän musiikin tahdissa. Tunnilla käytetään välineinä levytankoa, johon jokainen saa valita levypainot 2-40 kg väliltä oman kuntotasonsa mukaan. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat tehdä tunnissa tehokkaan koko kehon treenin ilman askelsarjoja.

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Les Mills BodyCombat

Tee tuntivaraus 55

Les Mills BodyCombat yhdistää taistelulajitekniikoita energisiksi ja hien pintaan nostaviksi sarjoiksi. Tunti rakentuu intervallityyppisesti kappaleista joissa vuorottelevat “isku- ja taistelukappaleet”. Tule löytämään sisäinen soturisi! Tunti päättyy lihaskunto-osuuteen ja venyttelyyn.

 

Syke
 
Voima
 
Liikkuvuus
 
Kehonhallinta
 

Les Mills GRIT Strength

Tee tuntivaraus 30

30 minuutin high intensity interval – eli HIIT-treeni, joka tuo nopeita ja merkittäviä tuloksia sekä koukuttaa sinut lajiin nopeasti!

Grit STRENGTH on erittäin intensiivinen treeni, jonka tavoitteena on muokata kehoasi, vahvistaa lihaksiasi ja parantaa kuntoasi. Tunnilla käytetään välineinä kehonpainon lisäksi tankoa jalevypainoja. Ohjaajan ote on tsemppaava ja valmennuksellinen.

Tälle sähäkälle tunnille kannattaa tulla jo jonkin verran lämmitelleenä – saat varmasti treenistä tällä tavoin enemmän irti.

Voima
 
Syke
 
Kehonhallinta
 

Les Mills BodyBalance

Tee tuntivaraus 45

Les Mills BodyBalance on tai chista, joogasta ja pilateksesta vaikutteita ottava tunti, joka jättää sekä kehoon että mieleen levollisen olotilan.

Kehonhallinta
 
Voima
 
liikkuvuus
 

Les Mills CXWORX

Tee tuntivaraus 30

Les Mills CXWORX 30′ on keskivartalon lihaksia monipuolisesti vahvistava tunti. Välineinä tunneilla käytetään erityisesti tähän käyttöön valmistettuja vastuskuminauhoja sekä levypainoa. Tunnin toiminnalliset osuudet haastavat myös kehonhallintaa.

Voima
 
Syke
 
Kehonhallinta
 

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunnit sekä fysioterapia-, hieronta- ja valmennuspalvelut. Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus ja Fysio on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla