page-ryhmaliikunta.php

Les Mills -tunnit

Les Mills -tunnit ovat laadukkaita, innostavia ja elämyksellisiä konseptitunteja joiden ohjelmat muusiikkeineen ja koreografioineen uudistuvat kolmen kuukauden välein. Tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills -lajeihin koulutetut ohjaajamme, jotka päivittävät ammattitaitoaan jatkuvasti. Tervetuloa nauttimaan inspiroivista ja tehokkaista tunneistamme!

 

 

Les Mills BodyPump

Tee tuntivaraus 60

Les Mills BodyPump on maailman suosituin ryhmäliikuntatunti! Se on tehokasta lihaskuntoharjoittelua hyvän musiikin tahdissa. Tunnilla käytetään välineinä levytankoa, johon jokainen saa valita itselleen sopivat painot oman kuntotasonsa ja päivän fiiliksen mukaan.

Voima
 

Les Mills Sh`Bam

Tee tuntivaraus 45

Iloinen ja mukaansatempaava Sh`Bam vapauttaa sisäisen tanssijadiivasi! Helpot askelsarjat ja lyhyet koreografiat varmistavat, että saat hien pintaan ja voit keskittyä mukaansatempaavasta musiikista nauttimiseen.

Syke
 

Les Mills BodyCombat

Tee tuntivaraus 60

Les Mills BodyCombat yhdistää taistelulajitekniikoita energisiksi ja hien pintaan nostaviksi sarjoiksi, tule löytämään sisäinen soturisi!

 

Syke
 

Les Mills GRIT Strength

Tee tuntivaraus 30

30 minuutin high intensity interval – eli HIIT-treeni, joka tuo nopeita ja merkittäviä tuloksia sekä koukuttaa sinut lajiin nopeasti!

Grit STRENGTH on erittäin intensiivinen treeni, jonka tavoitteena on muokata kehoasi, vahvistaa lihaksiasi ja parantaa kuntoasi. Tunnilla käytetään välineinä kehonpainon lisäksi tankoa jalevypainoja. Ohjaajan ote on tsemppaava ja valmennuksellinen.

Tälle sähäkälle tunnille kannattaa tulla jo jonkin verran lämmitelleenä – saat varmasti treenistä tällä tavoin enemmän irti.

Syke
 
Voima
 

Les Mills BodyBalance

Tee tuntivaraus 60

Les Mills BodyBalance on tai chista, joogasta ja pilateksesta vaikutteita ottava tunti, joka jättää sekä kehoon että mieleen levollisen olotilan.

liikkuvuus
 
Voima
 

Les Mills CXWORX

Tee tuntivaraus 30

Les Mills CXWORX on keskivartalon lihaksia monipuolisesti vahvistava tunti. Välineinä tunneilla käytetään erityisesti tähän käyttöön valmistettuja vastuskuminauhoja sekä levypainoa. Tunnin toiminnalliset osuudet haastavat myös kehonhallintaa.

Voima
 

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja ryhmäliikuntatilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla