page-ryhmaliikunta.php

Les Mills -tunnit

Les Mills -tunnit ovat laadukkaita, innostavia ja elämyksellisiä konseptitunteja joiden ohjelmat muusiikkeineen ja koreografioineen uudistuvat kolmen kuukauden välein. Tunteja ohjaavat ainoastaan Les Mills -lajeihin koulutetut ohjaajamme, jotka päivittävät ammattitaitoaan jatkuvasti. Tervetuloa nauttimaan inspiroivista ja tehokkaista tunneistamme!

 

 

Les Mills BodyPump

Tee tuntivaraus 60

Les Mills BodyPump on maailman suosituin ryhmäliikuntatunti! Se on tehokasta lihaskuntoharjoittelua hyvän musiikin tahdissa. Tunnilla käytetään välineinä levytankoa, johon jokainen saa valita itselleen sopivat painot oman kuntotasonsa ja päivän fiiliksen mukaan.

Voima
 

Les Mills CXWORX

Tee tuntivaraus 30

Les Mills CXWORX on keskivartalon lihaksia monipuolisesti vahvistava tunti. Välineinä tunneilla käytetään erityisesti tähän käyttöön valmistettuja vastuskuminauhoja sekä levypainoa. Tunnin toiminnalliset osuudet haastavat myös kehonhallintaa.

Voima
 

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla