page.php

Seniorit

Elintapojen merkitys terveydelle säilyy meillä jokaisella iästä huolimatta, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa liikuntaa!

Ääneseudun Kuntokeskuksella seniori-ikäiset liikkuvat iloisella mielellä, hyvässä ryhmähengessä ja omat erityistarpeet huomioiden.

Tarjoamme senioriliikuntaa ohjattuina ryhminä sekä teemme opastuksia helppokäyttöisille kuntosalilaitteillemme, jotka mahdollistavat myös omatoimisen harjoittelun. Ryhmäliikunnan puolelta senioreille löytyy esimerkiksi Kuntopiiri, Seniorivoima-ryhmät sekä Äijäjumppa. Enemmän tietoa ryhmäliikuntatunneista löydät täältä.

Senioreiden käytössä on oma seniorikortti, joka sisältää rajattoman kuntosalin ja ryhmäliikunnan käytön aikavälillä 5.00-14.00. Kortti on luonteeltaan toistaiseksi voimassa oleva, eli asiakas sitoutuu harjoitteluun vain kuukausi kerrallaan. Seniorikortin hinta on 39€/kk.

Toki tilanteesta riippuen seniorit saavat hyödyntää myös muita korttivaihtoehtoja kymppikortista täysjäsenyyteen. Tule käymään niin katsomme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan korttivaihtoehdon!

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja ryhmäliikuntatilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla