page.php

Seniorit

Elintapojen merkitys terveydelle säilyy meillä jokaisella iästä huolimatta, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa liikuntaa!

Ääneseudun Kuntokeskuksella seniori-ikäiset liikkuvat iloisella mielellä, hyvässä ryhmähengessä ja omat erityistarpeet huomioiden.

Tarjoamme senioriliikuntaa ohjattuina ryhminä sekä seniorikortilla on mahdollisuus käyttää helppokäyttöisiä kuntosalilaitteitamme, jotka mahdollistavat myös omatoimisen harjoittelun.

Senioreiden käytössä on oma seniorikortti, joka sisältää rajattoman kuntosalin ja ryhmäliikunnan käytön aikavälillä 4.30-14.00. Kortti on luonteeltaan toistaiseksi voimassa oleva, eli asiakas sitoutuu harjoitteluun vain kuukausi kerrallaan. Seniorikortin hinta on 30€/kk.

Toki tilanteesta riippuen seniorit saavat hyödyntää myös muita korttivaihtoehtoja kymppikortista täysjäsenyyteen. Tule käymään niin katsomme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan korttivaihtoehdon!

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla