page.php

Yritykset ja porukat

Tule kokous- ja saunatiloihimme viettämään laadukas palaveri tai virkistävä saunailta! Lisämausteeksi löytyy tarvittaessa liikuntaa, ruokaa sekä b-anniskeluoikeudet.

Etsitkö tiloja kokoukselle tai neuvottelulle? Tai ehkä kaipaat kaveriporukalle kokoontumispaikkaa, johon mahtuu isompikin sakki saunomaan ja ruokailemaan?

Tarjoamme loistavat puitteet esimerkiksi työpaikan virkistysilloille, työpalavereille tai erilaisten porukoiden yhdessäololle ja saunomiselle. Tiloistamme löytyy esimerkiksi:

  • iso kokoustila
  • sauna- ja pukeutumistilat
  • täysin varusteltu keittiö
  • välittömästi kokous- ja saunatilojen läheisyydessä olevat wc-tilat
  • videotykki, screen sekä äänentoistolaitteisto

Voitte tilata tilaisuuteenne kauttamme myös reipasta liikuntaa, ruokaa ja juomaa koko porukalle. Tiloissamme on b-anniskeluoikeudet.

Esimerkkejä erilaisista kokous- ja illanviettopaketeista löydät täältä. Huomioi kuitenkin, että suunnittelemme mielellämme juuri Sinulle ja seurueellesi sopivan paketin.

Lisätiedot ja yhteydenotot: harri.lahtinen@aaneseudunkuntokeskus.fi tai 050 552 1717. Voit myös lähettää tarjouspyynnön suoraan alla olevan painikkeen kautta.

Pyydä tarjous

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla