page.php

Sauna ja illanvietto

Virkistävää illanviettoa hyvässä seurassa

Tule viettämään hauska ja virkistävä saunailta kaveriporukalla tai järjestä tiloissamme isommatkin kutsut! Tilamme taipuvat polttariporukan hauskanpitopaikaksi, syntymäpäivien viettoon tai vaikka naisten hemmotteluiltaan.

Kokoustilamme kattavat sauna- ja pukeutumistilat, täysin varustellun keittiön, kaksi wc:tä sekä videotykin, screenin ja äänentoistolaitteiston. Puitteemme mahdollistavat isommankin seurueen kokoontumisen. Saat kauttamme helposti koko paketin ruoasta ja juomasta lähtien, tiloissamme on B-anniskeluoikeudet. Voit myös sisällyttää illan ohjelmaan seurueellesi sopivaa liikuntaa, tarjoamme vaihtoehtoja opastetusta kuntosaliharjoittelusta energiseen ryhmäliikuntaan ja rauhoittavaan kehonhuoltoon.

Tarjoamme sinun ja seurueesi käyttöön valmiin illanviettopaketin, jonka sisällön räätälöimme juuri teille sopivaksi. Voit myös pyytää tarjouksen juuri toiveidesi mukaisesta paketista. Ole siis yhteydessä niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva ilta!

Illanviettopaketti, 290€ (sis. alv)

  • Kokous- ja saunatilat käytössä klo 17-23 välillä
  • B-oikeudet
  • Voit liittää pakettiin seuraavia palveluita:
    • Ohjattu ryhmäliikunta 150€/h
    • Ruokailu alk. 15€/hlö

Lisätiedot: harri.lahtinen@aaneseudunkuntokeskus.fi / 050 5521717. Tarjouspyynnön pääset lähettämään helpoimmin alla olevan painikkeen kautta.

Pyydä tarjous

 

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja ryhmäliikuntatilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla