page.php

Personal training – Valmennusta sinulle

Yksilövalmennus

Kenelle Personal Training sopii? Vastaus on yksinkertainen: Sinulle ja jokaiselle, joka on valmis tekemään töitä tavoitteidensa saavuttamiseksi. Nykyinen kuntotasosi, ikäsi, osaamisesi tai muut vastaavat tekijät eivät nouse esteeksi – päinvastoin ne antavat perustan, josta lähdemme kohti tavoitteitasi. Hankkiaksesi valmennusta sinun ei tarvite olla meillä jäsenenä, valmennus kuuluu kaikille!

Personal training –valmennuspalvelut voidaan toteutetaan täysin yksilöllisesti sinulle. Sisältö ja kesto räätälöidään tavoitteidesi ja mahdollisuuksiesi mukaiseksi. Tyypillisiä personal training –palveluiden sisältöjä ovat esimerkiksi:

  • Aloitustapaaminen ja alkukartoitus
  • Kuntotestit ja kehonkoostumusanalyysi (tilanteesi ja tavoitteidesi mukaiset testit)
  • Harjoittelun ohjelmointi
  • Yksittäinen kuntosaliohjelma ja ohjaus
  • Ravitsemuksellinen neuvonta
  • Treenejä ja muita tapaamisia personal trainerin kanssa (esimerkiksi tekniikkaharjoittelua, lihaskunto-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelua)
  • Puhelin- ja sähköpostikonsultointia, jatkuvaa tukea ja ohjausta

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennuksessa liikutaan hauskalla ja tehokkaalla tavalla oman porukan kanssa. Saat kaupan päälle vertaistukea, myönteistä ryhmäpainetta sekä muiden kautta oppimista. Pienryhmävalmennus on myös yksilövalmennusta edullisempi tapa hankkia valmennuspalveluita.

Pienryhmävalmennuksistamme löytyy valmiita teemoitettuja valmennuspaketteja, mutta valmennus taipuu loistavasti myös vaikkapa työ- tai kaveriporukan säännölliseksi yhteistreeniksi. Tuo meille porukkasi ja me huolehdimme valmennuksesta!

Varaa maksuton aloitustapaaminen tästä

 

Hinnasto

1 tapaaminen 89€

4 tapaamista 340€

10 tapaamista 800€

Pienryhmät 89€/kk (sis. 4 yhteistä tapaamiskertaa)

Kuntosaliohjelma (monijakoinen) 110€

Kuntosaliohjelma starttipaketin yhteydessä 50€

 

 

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja ryhmäliikuntatilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla