page.php

UKK

 

Starttipaketit ja harjoittelun aloittaminen

Tästä osiosta löydät vastauksen esimerkiksi näihin ja useisiin muihin kysymyksiin: Kuka voi käyttää starttipaketin ja liittyykö siihen jotain sitoumuksia paketin päättymisen jälkeen? Miten starttipaketti käytännössä toimii? Mitä starttipaketin aloituksessa tapahtuu ja paljonko siihen pitää varata aikaa?

Lue lisää »


Maksuvälineet ja lahjakortit

Etsitkö vastausta maksuvälineitä ja lahjakortteja koskeviin kysymyksiin? Vastaamme tässä osiossa esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Mitkä maksuvälineet (ml. maksusetelit, yms) käyvät Ääneseudun Kuntokeskuksella? Voiko kuukausimaksua koskevan laskun saada e-laskuna? Voiko meille ostaa lahjakortteja? Miten pitkään meille ostetut lahjakortit ovat voimassa?

Lue lisää »


Testauspalvelut ja muut aiheet

Testauspalveluita ja muita aiheita koskevasta osiosta löydät vastauksen esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Kävin Ääneseudun Kuntokeskuksella kehonkoostumusanalyysissä. Löysin myöhemmin vanhat jostain messuilta saamani tulokset, jotka olivat erilaiset. Miksi näissä on eroa? Ovikortilla pääsee kulkemaan ympäri vuorokauden?

Lue lisää »

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin, vuorokaudenajasta riippumatta. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja monipuolisen crossitilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

Näytä sijainti kartalla