page-ukk.php

Ryhmäliikunta, lasten palvelut ja nettiajanvarauksen käyttö

Täältä löytyy vastaus esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Onko nettiajanvarauksessa jotain erityistä mitä pitäisi tietää? Mistä voin nähdä Ääneseudun Kuntokeskuksen ryhmäliikuntakalenterin? Voiko ryhmäliikuntatunnille tulla ilman ennakkovarausta? Minulla on voimassaoleva yhdistelmäkortti, mutta järjestelmä ilmoittaa varausta tehdessä, että ”Tämän palvelun varaaminen on sallittu vain tietyille asiakasryhmille.” Mitä minun pitäisi tehdä?

1 Onko nettiajanvarauksessa jotain erityistä mitä pitäisi tietää?

Löydät ohjeita yleisimpiin nettiajanvarausta koskeviin asioihin täältä. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos tarvitset johonkin asiaan tai tilanteeseen tarkempia ohjeita.

2 Mistä voin nähdä Ääneseudun Kuntokeskuksen ryhmäliikuntakalenterin?

Klikkaa kotisivujemme oikeassa yläkulmassa olevaa ajanvaraus –painiketta tai siirry nettiajanvarauksen näkymään tästä. Siirryttyäsi nettiajanvaraukseen valitse valikosta ryhmäliikunta. Kaikki pääsevät vapaasti selaamaan ryhmäliikuntakalenteria, mutta varauksen tekeminen edellyttää voimassaolevaa sopimusta.

Myös Kuntokeskuksen muut palvelut varataan samasta kalenterista yksillä tunnuksilla.

3 Voiko ryhmäliikuntatunnille tulla ilman ennakkovarausta?

Tunneille voi tulla myös ilman ennakkovarausta. Ryhmäliikuntatuntien kaikki paikat ovat kuitenkin varattavissa ennakkoon, joten kannattaa katsoa nettiajanvarauksen kautta tai kysyä asiakaspalvelustamme onko tunnilla vapaita paikkoja.

Muista myös, että kaikki lunastamattomat varaukset vapautetaan 5 minuuttia ennen tunnin alkua eli ne ovat tämän jälkeen vapaasti kaikkien lunastettavissa asiakaspäätteelle leimaamalla.

4 Minulla on voimassaoleva yhdistelmäkortti, mutta järjestelmä ilmoittaa varausta tehdessä, että ”Tämän palvelun varaaminen on sallittu vain tietyille asiakasryhmille.” Mitä minun pitäisi tehdä?

Ilmoitus johtuu siitä, ettei järjestelmä tunnista sopimustasi. Lähes poikkeuksetta tämä johtuu siitä, että nettiajanvarauksen tunnuksia ei ole aktivoitu sähköpostiin tulleen linkin kautta. Toki on myös mahdollista, että jokin asetus on mennyt tiedoissasi väärin. Nämä molemmat asiat ratkeavat helposti, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme toimisto@aaneseudunkuntokeskus.fi, 040 7623911.

5 Onko nettiajanvarauksessa jotain aikarajoja varausten ja peruutusten osalta?

Ryhmäliikuntatuntien varauksia pystyy tekemään ja perumaan vielä kaksi (2) tuntia ennen tunnin alkua.

Kannattaa muistaa, että varaus pitää lunastaa viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua asiakaspäätteen leimauksella. Varaamasi paikka vapautuu muiden käyttöön, jos et ole lunastanut paikkaasi viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua.

Muista myös jonopaikat – vaikka tunti olisi täynnä, niin kannattaa ilmoittautua mahdollisesti vielä vapaana olevalle jonopaikalle. Mikäli joku paikan varannut peruuttaa varauksensa, nousevat jonossa olevat varausjärjestyksessä varsinaiselle paikalle. Jonosta varsinaiselle paikalle siirtyvät saavat viestin asiasta.

6 Pääsin ryhmäliikuntatunnin varauksessa jonopaikalle. Mitä tämä tarkoittaa?

Ryhmäliikuntatunneissa on ennalta asetettu määrä jonopaikkoja, joihin on mahdollista ilmoittautua tunnin varausten tultua täyteen. Mikäli joku varsinaisen paikan varannut peruuttaa varauksensa, nousevat jonossa olevat varausjärjestyksessä varsinaiselle paikalle. Jonosta varsinaiselle paikalle siirtyvät saavat viestin asiasta.

7 Voinko menettää ryhmäliikuntatunnille varaamani paikan?

Varaamasi ryhmäliikuntatunnin paikka pitää lunastaa asiakaspäätteelle leimaamalla viimeistään 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Jos et ole lunastanut varaamaasi paikkaa ko. ajankohtaan mennessä, vapautuu se muiden käyttöön. Käytännössä kuka tahansa voi tällöin viedä paikkasi leimaamalla itsensä tunnille asiakaspäätteen kautta.

8 Miten käytän Lasten Liikkakerhon palveluita?

Lasten Liikkakerho toimii viikottain maanantaista torstaihin. Lapselle varataan aina paikka ennakkoon sämän päivän klo 15 mennessä, näin liikkakerhon henkilökuntamme tietää varautua leikkeihin ja toimintaan. Tarkemman liikkakerhon aikataulun ja varaustilanteen näet tästä.

 

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja ryhmäliikuntatilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla