page-ukk.php

Starttipaketti ja harjoittelun aloittaminen

Tästä osiosta löydät vastauksen esimerkiksi näihin ja useisiin muihin kysymyksiin: Kuka voi aloittaa starttipaketin ja liittyykö siihen jotain sitoumuksia kokeilun päättymisen jälkeen? Miten starttipaketti käytännössä toimii? Mitä starttipaketin aloituksessa tapahtuu ja paljonko siihen pitää varata aikaa? Kuuluuko starttipakettiin tai varsinaisiin sopimuksiin jonkinlainen kuntosaliohjaus?

1 Kuka voi aloittaa starttipaketin ja liittyykö siihen jotain sitoumuksia kokeilun jälkeen?

Starttipaketin voivat aloittaa kaikki, joilla ei ole ollut aiemmin sopimusta Ääneseudun Kuntokeskuksella.Starttipaketti ei aiheuta mitään sen jälkeisiä sitoumuksia.

2 Miten starttipaketti käytännössä toimii?

Starttipaketin voi aloittaa täyttämällä lomakkeen netissä. Otamme lomakkeen saatuamme yhteyttä ja sovimme ajan aloituksellesi. Toki voit myös tulla paikanpäälle asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa ja aloittaa starttipaketin välittömästi.

Starttipaketin aikana pääset testaamaan palveluitamme rajattomasti, pääset kulkemaan omalla avainkortilla ulko-ovesta päivittäin klo 05.00 – 23.00.

Starttipakettiin sisältyy myös mahdollisuus varata paikkoja ryhmäliikuntatunneille ja lasten liikkakerhoon.

3 Mitä starttipaketin aloituksessa tapahtuu ja paljonko siihen pitää varata aikaa?

Starttipaketin aloituksessa käymme kanssasi läpi tilat ja pelisäännöt. Samalla voimme esimerkiksi käydä tuntivalikoimaamme läpi, jos haluat suosituksia mitkä tunnit sopisivat mielestämme erityisen hyvin sinun tilanteeseesi ja tarpeisiisi. Aloituksen yhteydessä saat myös ovikortin, joka mahdollistaa palveluidemme hyödyntämisen myös asiakaspalvelumme aukioloaikojen ulkopuolella.

Kokeilujakson aloitukseen on hyvä varata aikaa noin 20 minuuttia. Voit halutessasi ottaa treenivarusteet mukaan jo aloitustapaamiseen ja käydä samoilla vauhdeilla ryhmäliikuntatunnilla tai kuntosalilla. Jos ajattelit käydä ryhmäliikuntatunnilla jo aloitustapaamisen yhteydessä, otathan etukäteen yhteyttä niin pystymme varmistamaan tunnin varaustilanteen.

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja ryhmäliikuntatilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla