page-ukk.php

Valmennuspalvelut – henkilökohtainen valmennus / personal training, pienryhmävalmennus

Tästä osiosta löytyy vastauksia valmennuspalveluitamme koskeviin kysymyksiin. Vastaamme esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Löysin Ääneseudun Kuntokeskuksen sivuilta Personal training -hinnaston, mutta en oikein tiedä montako tapaamista tarvitsen ja paljonko valmennukseni tulisi maksamaan? Huomasin hinnastossa pienryhmävalmennuksen. Kuinka sellaiseen pääsee ja kuka sitä voi käyttää? Onko Personal Training pelkkää kuntosaliharjoittelua vai kuuluuko siihen muutakin?

1 Huomasin hinnastossa pienryhmävalmennuksen. Kuinka sellaiseen pääsee ja kuka sitä voi käyttää?

Pienryhmävalmennus on kaikkien käytettävissä. Tyypillisimmillään pienryhmävalmennusta hyödyntävät henkilöt, joiden tavoitteita valmiit valmennupakettimme palvelevat. Muita tyypillisiä pienryhmävalmennuksen hyödyntäjiä ovat esimerkiksi samankaltaisessa elämäntilanteessa olevat ihmiset, tuttavapariskunnat sekä kaveri- tai työporukat.

Pienryhmävalmennuksia alkaa Ääneseudun Kuntokeskuksella tyypillisimmin kahdella tavalla:

  1. Aloitamme pienryhmävalmennuksia omasta aloitteestamme. Tällöin haemme ryhmiin osallistujia. Käytännössä siis ilmoitamme alkavasta pienryhmästä ja siihen voi ilmoittautua mukaan kuka tahansa. Nämä pienryhmävalmennukset ovat tyypillisesti valmiisiin valmennuspaketteihimme pohjautuvia.
  2. Räätälöimme kaveri-, työ- tai muun valmiin porukan tarpeita vastaavan pienryhmävalmennuksen. Ryhmään ei oteta muita osallistujia valmiin ryhmän ulkopuolelta, jos tästä ei erikseen sovita.

2 Onko Personal Training pelkkää kuntosaliharjoittelua vai kuuluuko siihen muutakin?

Personal training ei missään nimessä ole sama asia kuin kuntosaliohjaus. Toki monella asiakkaalla iso osa harjoittelusta ja/tai personal training -tapaamisista voi tapahtua salilla. Toisaalta on aivan yhtä mahdollista, että kaikki personal training -tapaamiset tapahtuvat muualla kuin kuntosalilla.

Kannattaa muistaa, ettei kyse ole pelkästään yksittäisistä treeneistä / treenitapaamisista. Tavoitteistasi ja tarpeistasi riippuen valmennuskokonaisuus voi sisältää esimerkiksi ravitsemuksellisia asioita sekä harjoittelukokonaisuuden suunnittelua.

Valmennuksen sisältö määräytyy aina yksilöllisten tavoitteidesi, henkilökohtaisen lähtötilanteesi ja käytettävissäsi olevien resurssien perusteella. Määrittelyn tekee valmentaja yhdessä Sinun kanssasi.

3 Minulla on jo oma personal trainer – voinko harjoitella hänen kanssaan Ääneseudun Kuntokeskuksella

Kyllä voit. Ääneseudun Kuntokeskuksella ei ole kieltoa ulkopuolisten personal trainereiden käytölle. Ennen yhteisten treenienne aloittamista personal trainerisi pitää kuitenkin ottaa yhteyttä Kuntokeskukselle ja sopia käytännön järjestelyistä oman toimintansa osalta.

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio - Äänekosken kattavimmat liikuntakeskuspalvelut rennosti ja asiakaslähtöisesti

Ääneseudun Kuntokeskus ja Fysio Oy sijaitsee Äänekoskella Rautatienkadulla. Meille on helppo tulla niin jalan, pyörällä kuin autollakin. Löydät meiltä laajan kuntosalin ja ryhmäliikuntatilan.

Meillä liikkuvat ja viihtyvät kaikenikäiset ja -kuntoiset – Kuntokeskus on meille kaikille.

näytä sijainti kartalla